Uppdatering!

Publicerat: 2011-11-29 | 21:46:10 i Allmänt
Vill bara hålla er uppdaterade och säga att nästa kapitel kommer dröja lite, för Rebecca är sjuk och jag Sanna har tre prov den här veckan och jag prioriterar skola framför att blogga. Men kapitlet kommer förhoppningsvis på torsdag- fredag. Hoppas ni orkar vänta, för nästa kapitel kommer äga!
Bild på killarna från deras inspelning av "One thing"
Kram: Sanna & Rebecca :)

Kapitel 7 - Dreams Come True

Publicerat: 2011-11-27 | 17:53:54 i Allmänt
Harrys Perspektiv:
Jag hade precis ringt en taxi ocg bett den köra Victoria hit till konserten. Hoppas bara att det inte var för mycket och att det inte är för självklart att jag gillar henne. Jag vet inte riktigt vad det är men hon verkar vara riktigt rolig och snäll. Jag blir bara glad av att se henne och så är hon ju super snygg. Hon är så söt också när hon gör bort sig och rodanr. Jag hoppas bara inte att hon tycker jag är jobbig som kommer hen till henne och plingar på och ber henne möta mig här. Jag vill bara göra de här så smidigt dom möjligt. Helt plötsligt ringer det på min mobil och jag tig upp den och kollade på displayen. Det var hon.

-  Hej! svarade jag lite nervöst.
-  Hej! jag är framma om en minut så du kan väl fråga om någon kan komma ut och möta mig?
-  Okej! va bra och visst gör jag det.
Jag la på och la ner mobilen i fickan. Jag märkte att killarna stod och tittade på mig så jag vände på mig och gick till dem.
-  Vad? frågade jag lite stöddigt.
-  Harry,Harry...du vet att du kan berätta allt för oss, sa Louis och flinade.
-  Vadå?
-  Ja, tjejen du pratde med såklart du är ju helt röd i ansiktet. Är du nervör för att träffa henne eller? frågade Liam med ett ännu större flin i ansiktet.
-  Va, är jag röd i ansiktet? sa jag och började rodna ännu mer.
-  Aha så du är nervös för att träffa henne. Är det hon som du stannade och pratade med innan vi åkte hit?
-  Kanske...
-  Han var söt, sa Zayn.
-  Jag vet, men hon är "off limits"!
-  Jaja vi ska inte göra nått Harry, ta det lungt.
Victorias Perspektiv:

Jag gick ut ur taxin och såg att det stod en vakt och tittade på mig. Han började gå mot mig.
-  Är det du som är Victoria? frågade han vänligt.
-  Aa det är jag, svarade jag lite osäkert.
-  Följ med mig så ska jag visa vägen.
Jag sa inget mer utan gick bara med honom. Vi gick runt nästan hela byggnaden och in i en stor grå dörr. När vi kom in så var det massor av folk som sprang runt med en massa sladdar och annat i händrena. Det är här alla som fixar scenen måste jobba tänkte jag. Vi fortsatte och gå. Tillslut kom vi till en jätte lång korridor. Han stannade vi en av dörrarna som det stod "One Direction" på. Han knackade på och Harry öppnade dörren. När han såg att jag var med så gick han snabbt fram till mig och kramade om mig. Jag stod bara där och njöt av hans närhet. Men som tog slut alldeles för snabbt av att några stod bakom Harry och busvisslade åt oss. Det var resten av bandet. Vi vände oss om och tittade på dem och jag såg att Harry rodnade. Vad gulligt.
-  Låt inte oss störa er, sa Niall och flinade.
-  Haha jätte kul...sa Harry lite ironiskt.
-  Hej! Det är jag som är Victoria, sa jag och gjorde en liten hälsnings skest med handen.
-  Tro mig, vi vet redan vem du är. Harry här har berättat hur mycket som helst om dig.
-  Bara bra saker hoppas jag.
Alla skrattade lite och jag såg hur Harry rodnade ännu mer över vad hans vänner hade sagt till mig. Han var så söt när han rodnade. Jag hade bara lust att krama om honom och vara i hans famn igen.
-  Ja som du redan har märkt så är det här är mina otroligt skämmiga vänner Niall, Louis, Zayn och Liam.
-  Vadå skämmiga? sa Louis och låsades att vara förvånad.
Killarna kom fram till mig och gav mig en varsin kram. Jag kunda inte fatta det att jag står nu, här i One Directions loge och snackar och kramar killarna. Alla var så himla snygga och coola men Harry var såklart snyggast av dem. Vi satt och snackde och skrattde ett litet tag medans det kom in massor av fans och väntade på att dem skulle börja. Jag satt bedvid Harry hela tiden och jag märkte att han stirrade på mig ibland. Det kunde inte bli bättre än så här. Efter ett litet tag kom det in en man som sa att dem var tvungna och gå för att göra sig redo för att gå upp på scenen. Harry visade vart jag skulle gå för att komma ut till publiken till min plats. Jag kramade honom och önskade killarna lycka till och gick och satte mig bland alla andra fans. Jag hade nog den bästa platsen av alla, längst fram i mitten. Så jag såg precis allting under hela konserten. Jag märkte att lite då och då så fick jag ögenkontakt med Harry och han blinkade åt mig. Jag hade en sån tur att det var ganska mörkt inne i rummet så han kunde inte se att jag rodnade. När konserten var slut så kom det fram en vakt till mig och sa att Harry ville att jag skulle komma till deras loge igen. Den andra tjejerna som stod bredvid mig kollade på mig och jag såg att dem var avundsjuka på mig. Jag följde med vakten till deras loge. När jag kom in i rummet så kom Harry fram till mig och mötte mig med det vackraste leendet jag någonsin sett. Han tog ännu ett steg fram mot mig och kramde om mig. Jag la mina händer runt hans hals och jag kände hur han var helt svettig. När vi släppte tagen om varandra så kollade han in i mina ögon och jag kände hur jag blev alldeles kväsvag.
-  Du var jätte bra, slank det ut ur min mun och jag rodnade lite och kollade ner i marken.
-  Tack!
-  Uhhm...Vi andra då? frågade Liam med ett smile i ansiktet.
-  Såklart så var ni också bra.
-  Tack! svarade han och log lite stolt.
-  Eh...Jag undrade bara om du ville hänga med mig och grabbarna. Vi hade tänkt att gå och äta någonstans? frågade Harry.
-  Det skulle vara jätte kul. Men bara om det är okej med er andra också jag vill inte störa?
-  Det är klart att du ska följa med, sa Harry och kollade på killarna.
Alla fyra stod bara och nickade och log. Jag gick och satte mig i soffan för att vänta på killarna. Dem skulle bara byta om till nya rena kläder. När dem kom tillbaka så gick vi till deras bil och började köra mot resturangen. Vi hade jätte roligt och trevligt. När vi hade varit där i ca 2 timmar var klockan redan elva. Vi gick tillbaka till bilen och killarna insisterade på att köra hem mig även fast jag sa att jag kunde ha tagit en taxi hem till mig.
-  Så då var vi framma, sa Louis.
-  Jag följer dig till dörren, sa Harry och log mot mig.
-  Okej, svarde jag bara och log.
Harry öppnade min dörr och hjälpte mig ut ur bilen. Jag ropade hejdå till resten av killarna som satt kvar i bilen och den ropade hejdå tillbaka. Vi gick helt tysta tätt intill varandra till min dörr. Vi båda stannade på min dörrmatta som var utanför min dörr. Vi ingenting utan bara stod och tittade på varandra. Jag märkte att Harry böjde sig lite neråt mot mitt ansikte och jag kände hur jag blev mer och mer nervös destå närmare han kom. Tillslut var det bara ett par centimeter mellan våra läppar. Han la sin högra hand på min midja och den andra på min kind och våra läppar möttes i en perfekt kyss. Jag satte mina armar runt hans hals och besvarade kyssen. Det kände nästan som om jag lyfte från marken. Det var helt underbart och jag ville aldrig släppa taget om honom. Men jag var tyvär illa tvungen. Jag tittade in i hans ögon och bara log.
-  Wow! var det enda som kom ut ur Harry's mun.
-  Det kan man verkligen säga. Jag är verkligen ledsen men jag måste gå innan mamma och pappa har märkt att jag lämnat huset.
Han kollade på mig som ett frågetäcken. Men jag orkade inte berätta för honom nu att jag hade smygit hemmifrån för att få träffa honom.
-  Jag berättar en annan gång, sa jag och log.
-  Okej!
Vi sa hejdå till varandra och jag gick in genom dörren. När jag kom in så såg jag mamma och pappa stå där med armarna i kors och tittade på mig med stränga blickar. Åhh, nej nu är jag körd tänkte jag.

Vad tror ni kommer hända nu? Tror ni att hon kommer att berätta vart hon har vart hela kvällen eller kommer hon att ljuga om det? Kommentera vad ni tror så kommer nästa kapitel upp snabbare!

Av: Rebecca & Sanna :)

Kommentera!

Publicerat: 2011-11-26 | 14:18:29 i Allmänt
Om vi får minst 5 kommentarer så kommer nästa kapitel upp idag.. annars kommer det troligtvis på måndag :)
Tack på förhand! :D
PS Det måste vara från olika IP adresser :P

Kapitel 6 - Dreams Come True

Publicerat: 2011-11-24 | 17:45:44 i Allmänt
När jag har ätit upp sista kyckling biten och potatisen, springer jag upp till mitt rum och kastar mig på min mjuka säng. Jag tar upp datorn och loggar in på twitter. " Had a great day" skriver jag snabbt och sen ser jag något som får mig att stanna upp..






Jag kunde inte fatta det. Självaste Harry Styles skrivit " Nice girl #Victoria_1D, you guy's should follow her on twitter". Jag satt bara och tittade på dataskärmen och läste hans tweet flera gånger om med världens största smile i ansiktet. Jag gick sedan och la mig för att sova, men det kunda jag såklart inte. Jag låg bara och tänkte på Harry och det han hade skrivit om mig. Men efter typ en halvtimme så somnade jag tillslut.


Dagen innan spelningen:

Jag satt nere i köket och väntade på att mamma och pappa skulle komma ner så att jag kunde fråga dem om jag fick gå på spelningen idag.
-  Godmorgon gumman, sa pappa med sin trötta morgonröst.
-  Godmorgon, svarade jag bara lite snabbt tillbaka.
-  Jag undrade bara om ehh...började lite tyst.
-  Undrade vad?
-  Om jag kanske kunde få gå på en konsert imorgon, sa jag medans jag kollade ner i marken och hoppades på att dem skulle säga ja.
-  Men imorgon skulle vi ju till London och ha en trevlig dag med familjen.
-  Jag vet men jag vill jätte gärna gå och titta.
-  Nej, ledsen Victoria jag har redan bestämt mig du ska åka med oss imorgon.
-  Meeen pappa, sa jag lite gnälligt.
-  Neej Victoria, det här är slutdiskuterat, sa pappa med en sträng röst.
-  Okej.
Jag kände att jag var nära på att börja gråta så jag sprang snabbt upp till mitt rum. Det var där jag spenderade hela min dag också. Jag gick inte ner från mitt rum förrutom när vi skulle äta lunch och middag. Jag gick in i badrummet för att göra mig i ordning för att sova. När jag kom ut ur duschen satte jag mig i sängen med datorn i knät. Jag klickade upp twitter och såg att Harry hade skrivit till mig "I hope i'll see you tomorrow #Victoria_1D!!!" Jag ville så gärna gå imorgon. Men pappa hade ju sagt nej och han vart ganska sur när jag försökte att övertala honom om att jag skulle få gå. Men det var inget som skulle hålla mig borta från att gå på den här konserten och att få träffa Harry igen. Inte ens min pappa. Jag hade ingen aning om hur jag skulle kunna gå, men jag måste komma på något snabbt. Jag skrev tillbaka " C U there #Harry_Styles :)". Kunde bara inte låta bli.
När jag vakande nästa morgon stannade jag kvar i sängen istället för att gå ner till köket som jag brukar. Efter att jag bara hade varit vaken i 10 minuter kom mamma upp till mitt rum. Knack, Knack.
-  Kom in, sa jag tyst och mamma gick in genom dörren och satte sig på sängkanten.
-  Hur är det gumman, sa mamma lite oroligt och satte sin hand på min panna.
-  Inte så bra. Jag har jätte ont i huvudet och mår illa.
-  Vi som skulle åka in till London idag, men jag antar att vi får ta och stanna hemma nu.
-  Neej!!! skrek jag nästan.
-  Va?
-  Jag menade ni ska inte behöva stanna hemma bara för att jag inte kan följa med. Åk ni så stannar jag hemma och vilar.
-  Är du säker gmman för att jag skulle inte vilja lämna dig ensam om du mår jätte dåligt.
-  Ja, jag är säker och jag kommer säkert att må mycket bättre om jag bara få vila mig lite idag.
-  Okej, men vi sa åka om bara 10 minuter.
-  Okej vi ses sen när ni kommer tillbaka. Förresten när kommer ni tillbaka?
-  Jag vet inte riktigt men vi kommer antagligen hem gaska sent om det är okej?
-  Ja, det är klart att det är okej, ses då.
-  Hejdå!
-  Hejdå!
Efter bara några minuter hade dem gått. Jag gick upp ur sängen och in i duschen. Jag kan inte fatta att hon gick på det dära. Jag som nästan inte fick godkänt i min teater klass hemma i Sverige. Haha, aja nu kan jag i alla fall gå till konserten ikväll. När jag kom ut ur duschen gick jag och tog på mig lite kläder, gick ner för att äta frukost och sedan så åkte jag till stan för att hitta något som skulle kunna ha på mig ikväll. Jag hittade en jätte fin svart och blå klänning och ett passande par svarta klackskor till. När jag kom igen så gick jag upp på mitt rum och satte mig framför spegeln. Jag fixade mitt hår och sminkade mig lite extra fint. Jag kände nu imagen att jag var nervös över att gå dit iväll. Jag tog upp min mobil för att kolla på klockan. Den var redan tre och konserten började sju. Så jag hade ungefär tre timmar på mig att bli klar. Helt plötsligt så knackade det på dörren. Undra vem det kan vara tänkte jag för mig själv medans jag gick mot dörren. När jag öppnade så stod Harry där med sitt vackra leende som fick mig att smälta. Han hade på sig en mörk randig t-shirt, en grå jacka över och ett par vanliga mörkblåa jeans. Vi stod bara och stirrade på varandra tills han avbröt tystnaden med ett:
-  Heej! Vad fin du är, sa han och log mot mig.
-  Hej! och tack, du är också väldigt fin. Åhh nej sa jag precis det där högt tänkte jag.
-  Ehh...jag menade att du också att du ser bra ut...eller att du...ehh, jaa...du ser väldigt stilig ut, sa jag och försökte att rädda situationen. Men misslyckades totalt. Harry stod bara och flinade åt mig medans jag stod och skämdes över vad jag precis sagt.
-  Tack antar jag. Jag undrade bara om du hade lust att möta mig och killarna där när du kommer. För att vi kommer att åka nu och kolla så att allt är på rätt plats, men jag skulle gärna vilja se dig innan vi börjar att uppträda.
-  Ja visst, det skulle vara coolt. Men ska jag gå in vanliga vägen?
-  Nej, du kan väl ringa mig när du är utanför för då kan någon komma och hjälpa dig in. Jag skulla gärna göra det själv men om jag går ut så så kommer det säker att bli kaos med alla fans.
-  Haha visst men jag har inte ditt nummer
-  Här har du och här är min mobil så kan du skriva in ditt.
Jag kan inte fatta att det här just händer. Att Harry Styles kom hem till mig för att fråga om vi kunde träffas innan hans och killarnas konsert och att vi just nu står och ger varandra våra mobil nummer. Jag måste nog vara världens lyckligaste tjej just nu.
-  Här, sa jag och gav tillbaka hans mobil till honom och våra händer möttes. Jag kände hur jag blev knäsvag och att det ryste till i hela kroppen. Det var en undebar känsla.
-  Tack och här sa han och gav tillbaka min mobil.
-  Ses där! sa han.
-  Hejdå!
Han tog ett steg mot mig och jag kände hur jag vart som fastlimmad i golvet. Han sträckte ut armarna och gav mig en kram. Okej, nu var jag världens lyckligaste tjej tänkte jag. När vi hade stått där i några sekunder och hållt om varandra så släppte vi taget om varandra även fast att jag kände att jag hade kunnat stanna i hans famn föralltid. Jag log bara mot honom och jag fick ett underbart leende tillbaka. Sedan vända han och gick mot bilen som stod på gatan och väntade på honom. Jag antar att resten av bandet satt där i och väntade på honom för att när han hoppade in i bilen åkte dem iväg direkt. Jag gick in, stängde dörren och började att skrika, skratta och hoppa uupp och ner av glädje. När jag hade lugnat ner mig lite så gick jag upp till mitt rum och satte på mig min klänning. När jag var helt klar satte jag mig i sängen och tittade på TV för att fördriva tiden som var kvar. När klockan var sju tog jag min lilla handväska och la ner min mobil, nycklar och lite pengar. När jag gick ut ur huset såg jag att det var en taxi parkerad utanför vårat hus.
-  Är det du som ät Victoria, ropade mannen som stod och lutade sig mot taxibilen.
-  Ja det är jag, sa jag och kollade frågande på honom.
-  Det var en Harry som skickade mig för att skjutsa dig till deras konsert.
Vad gulligt av honom att skicka en taxi som skulle skjutsa mig dit. Jag hoppade in i taxin och han börrjade att köra till konserten.
Harry Perspektiv:
Jag hade precis ringt en taxi och bett dem köra Victoria hit till konserten. Hoppas bara inte att det var för mycket och att det inte är för självklart att jag gillar henne. Jag vet inte riktigt vad det är men hon värkar vara riktigt rolig och snäll. Jag blir bara glad av att se henne och så är hon ju super snygg. Hon är så söt också när hon gör bort sig och rodnar. Jag hoppas bara inte att hon tycker att jag är jobbig som kommer hem till henne och plingar på och ber henne möta mig här. Jag vill bara göra det här så smidigt som möjligt. Helt plötsligt ringde det på min mobil och jag tog upp den ur fickan och kollade på displayen. Det var hon.

Hoppas att ni gillade kapitlet! Kommentera så kommer nästa kapitel upp snabbare :)
Av: Rebecca & Sanna





Kapitel 5 - Dreams Come True

Publicerat: 2011-11-23 | 17:52:57 i Allmänt
Jag mosade in en macka i munnen och en sekund senare så var det nån som plingade på dörren. Undra vem det kan vara tänkte jag medans jag gick mot dörren och försökte att svälja mackbiten jag hade i munnen. Jag tog tag i dörrhantaget och öppnade dörren och där stod...
__________________________________________________________________________________________________



Där stod han, Harry Styles. Killen med världens finaste leende och ögon som tränger in i en, så man blir helt varm. Hans hår hade blivit rufsigt för det blåste så mycket, men han var snygg ändå. Han hade på sig en fin blå vit rutig jacka och vanliga jeans.
Jag kände att jag var tvungen att säga något, så jag inte verkade fånig.
- Hej! Vill du ha tillbaka ditt paraply? sa jag.
- Hej! Ja, men det var faktiskt inte därför jag kom. Jag tänkte fråga om Gemma var här.
- Aha, jag vet inte, jag kom nyss hem men jag kan gå upp och kolla.
Jag sprang uppför trapporna och såg Caroline och Gemma stå och klä ut sig, eftersom dörren var på glänt. Men jag traskade in utan att knacka trots att jag vet att Caroline hatar det.
- Vad gör du här? sa Caroline oförskämt.
- Gemmas storebror är här och säger att hon ska hem.
- Okej, men vi kommer snart.
- Ja, men skynda er!
När jag nästan är nere i trappan råkar jag snubbla. Jag känner hur jag börjar rodna men kollar sen bara upp på Harry som står och småflinar men försöker dölja det med handen.
- Ska jag hjälpa dig upp? frågar Harry och sträcker fram sin hand.
Jag svarar inte utan tar bara tag i hans hand och vips så är jag uppe. Jag kan inte låta bli att rodna ännu mer. Jag ser hur Harry kollar på mig, men sen avbryter han tystnaden.
- Jag och mitt band, jag vet inte om du känner till det, ska ha en spelning här i London nu på Söndag. Det vore kul om du vill komma och kolla.
- Nja, asså självklart skulle jag vilja men jag vet inte om jag kan..
- Kom igen! Jag kan fixa en gratis biljett åt dig på första raden.
- Jag får se, men jag ska försöka komma.
Sen kommer Caroline och Gemma ner för trappan. Gemma är sjukt lik Harry när man tänker efter. Båda har brunt lockigt hår och leendet som får hela världen att vändas upp och ner. Gemma tar på sig sin gröna kofta och sen går hon och Harry ut genom dörren. Precis innan Harry stänger dörren kommer jag på att han har glömt paraplyt. Jag springer fram och ger honom det. Innan jag stänger dörren ser jag att han ger mig en blick, inte en vanlig utan den här var speciell. Eller var det bara något jag inbillade mig?
Klockan var redan 6 och hela familjen satt vid matbordet.
- Hur går det i skolan? frågar Pappa.
- Jo, det går väl bra. svarar jag.
5 minuter senare.
- Victoria är kär i Gemmas storebror hör jag plötsligt Caroline säga, medans jag sitter och dagdrömmer om Harry.
- Det är jag inte alls! skriker jag.
- Ta det lungt nu flickor! säger mamma.
- På söndag tänkte jag att hela familjen kunde åka in till London, och ha en heldag med familjen, avbryter pappa.
- Ja, det låter som en jättebra idé, intygar mamma.
- Kan inte jag få stanna hemma? frågar jag försiktigt.
- Varför det? undrar mamma.
- Harry undrade om jag kunde komma och se deras konsert på söndag.
- Men gumman, kan du inte gå på deras konsert någon annan gång? säger pappa.
- Nej, jag får gratis biljett och allt. Snälla, snälla, snälla?..
- Vi får se.. svarar han.
När jag har ätit upp sista kyckling biten och potatisen, springer jag upp till mitt rum och kastar mig på min mjuka säng. Jag tar upp datorn och loggar in på twitter. " Had a great day" skriver jag snabbt och sen ser jag något som får mig att stanna upp..
________________________________________________________________________________________________
Vad är det hon ser?..
Förlåt för ett jääääättekort kapitel, men det här är endast ett "mellan" kapitel och nästa kpitel kommer upp så fort som möjligt, men kommentera mer, ge förslag, vad ni tror kommer hända och massa annat!
Av: Sanna & Rebecca

Förlåt!!!

Publicerat: 2011-11-22 | 16:54:50 i Allmänt
Förlåt för ett så kort kapitel men vi har inte riktigt tid att skriva så långa just nu. Vi har massor av läxor och prov. Men vi lovar att vi ska försöka att förbättra oss men kommentera gärna om vad ni tror som kommer hända i novellen.
Rebecca & Sanna :)

Kapitel 4 - Dreams Come True

Publicerat: 2011-11-21 | 23:06:32 i Allmänt

Åhh, att jag aldrig fattade någonting. Jag fnittrade till lite och sedan så vände vi på oss och började gå hemåt under det stora paraplyet. När vi hade gått en liten bit så att man inte kunde se deras hus längre så började jag skrika till och kramade Caroline så hårt att hon nästan gick av på mitten.

- Vad håller du på med Victoria?, frågade hon mig och såg ut som ett frågetecken.


__________________________________________________________________________________________________
- Vet du inte vem det där var!? skrek jag nästan, med irritation i rösten.
- Eh jo, det var Gemma och hennes storebror?
- Men åh du fattar ju inte, det var Harry Styles, världens snyggaste och bästa sångare.
- Aha han som är med i det där bandet du lyssnar på?
- Ja, One Direction heter det faktiskt..
- Haha du är kär i Gemmas storebror!, sa hon på ett retande sätt.
- Det är jag inte alls! skrek jag.
När jag sen kollar fram, ser jag en äldre tant, hon kanske var runt 70 år, som står och glor på oss, men jag orkar inte bry mig så jag går bara hemåt. Vi sa inget mer på vägen hem, det ända man hörde var regnet som snattrade på marken.
Det fortsatte att regna hela eftermiddagen. När klockan närmade sig 9, bestämde jag mig för att ringa Tina. Hon var nog det största fan av One Direction i hela världen. Alla hennes väggar var fyllda med posters på dem. Jag ledade upp Tina i min telefonlista och klickade på ring. Det han bara ringa ett par signaler innan hon svarade.
-  Hej! Gissa vem jag precis mötte, skrek jag högt i telefonen.
-  Hej på dig också och nej, vem? frågande hon nyfiket.
-  Jag kan inte fatta det, jag mötte honom precis och han var så jäkla snygg så jag tror att jag dööör!
-  Victoria, vem?
-  Harry Styles!!!
-  Vaaaa? Aaaaahhhhhhhhh OMG,OMG,OMG  Såg du honom påriktigt eller skämtar du med mig?
-  Nej, jag lovar jag såg honom påriktigt och jag pratade med honom och så fick jag låna hans paraply till och
med.
När jag hade berättat för Tina om vad som hände från början till slut, så gick jag in i duschen för att tvätta bort allt regnvatten i mitt hår och det rinnande sminket. Sedan gick jag och la mig i sängen. Nästa morgon vaknade jag av det jag tror är det värsta ljudet som existerar. Ljudet av min väckarklocka. Jag gick upp ur sängen borstade igenom håret, drog några drag med mascaran och gick till min garderob. Idag fick det bli jeans shorts med hög midja, en vit stor blus och ett par matchande stövlar. Jag gick ner för trappan och in i köket där mamma och Caroline redan satt och åt frukost. Jag gick fram till kylskåpet, tog fram lite mjölk och sedan flingor från skafferiet. När jag hade ätit upp min frukost gick jag upp till mitt rum och sedan in i badrummet för att borsta tänderna.
-  Jag går nu mamma, ropade jag medans jag gick igenom dörren för att gå mot skolan.
-  Okej, hejdå älskling och ha en rolig dag i skolan nu! ropade hon från köket.
Jag gick mot busshållsplatsen och kollade när nästa buss gick. Om 5 minuter. Jag satte mig ner på bänken och väntade på att bussen skulle komma. När jag kom fran till skolan rullad timmarna på. Men jag kunde inte konsentrera mig på en enda lektion, mina tankar var på något helt annat. Något jag inte ens borde tänka på. Harry. Jag kunde inte sluta tänka på hans vackra ansikte och hans perfekta smile som hade bländat mig. När han sa att vi måste ses snart igen fick jag som en adrenalin kick. Tänk att jag av alla människor på jorden skulle få se honom igen. Men om vi träffas igen så måste jag seriöst ta det lite lungt. Jag får absolut inte göra som förra gången. Bara stå där och glo som om jag nyss såg en gris med åtta ben framför mig och jag får absolut inte göra några mer glädje skutt. Jag fick absolut inte göra bort mig igen.
-  Victoria! var den nån som ropade på mig. Jag slutede att dagdrömma om honom och kollade vem det var. Det var Annie.
-  Vad är det? frågade jag.
-  Vi har slutat nu och alla har gått  förrutom du, sa hon med ett flin på läpparna.
Jag kollade runt om i klassrummet och hon hade rätt. Det var bara jag och hon kvar. Jag tog mina saker som låg på bänken framför mig och började att gå mot skåpen. På vägen hem satt vi bredvid varandra i bussen och pratade. Annie var faktiskt riktigt snäll och trevlig. Precis innan hon skulle gå av bussen så bytte vi ut våra nummer till varandra och sa hejdå. Jag satt kvar till nästa hållplats och sedan så gick jag också av. När jag kom hem så gick jag upp till mitt rum och la väskan på sängen och sedan ner till köket för att göra lite mellan mål. Jag tog fram lite bröd, smör, lite annat pålägg och mjölk. Mjölken hällde jag ner i ett glas och sen så började jag med att bre mackorna. När jag var klar la jag in alla saker i kylen igen och satte mig ner vid bordet för att äta. Jag mosade in en macka i munnen och en sekund senare så var det nån som plingade på dörren. Undra vem det kan vara tänkte jag medans jag gick mot dörren och försökte att svälja mackbiten jag hade i munnen. Jag tog tag i dörrhantaget och öppnade dörren och där stod...

Fler läsare!

Publicerat: 2011-11-21 | 21:54:58 i Allmänt
Hej alla kära directioners! Vi håller alla våra tummar för att vi vinner "dagens blogg" på Andrea Hedenstedts blogg. Checka gärna den för den är sjukt bra!:
http://andreaviktoria.blogg.se/
Här får ni en oxå bild på våra favvo killars album som släpps nu på onsdag i Sverige!

Kapitel 3 – Dreams Come True

Publicerat: 2011-11-17 | 18:46:44 i Allmänt

Nästa morgon vaknade jag av att mamma ropade på mig nerifrån att jag var tvungen att gå upp och göra mig i ordning för skolan. Hon lovade nämligen att väcka mig i klockan sju så att jag hade en timme på mig att göra mig i ordning och ta mig till skolan. Jag tog upp min mobil från nattduksbordet och kollade på klockan. Den var redan 10 minuter i 8.

- Neej! Jag kommer att komma för sent första dagen, skrek jag för mig själv och fick panik.

 

________________________________________________________________________________

 





 

Jag ryckte åt mig närmsta kläderna i garderoben och tog på mig ett tunt lager av mascara och foundation. Sen drog jag några snabba drag med borsten genom håret. Jag sprang ner för trappan och tog ett grönt äpple och väskan på ryggen och sprang till närmsta busshålls plats. Jag mosade in äpplet i munnen på bussen på vägen till skolan. Jag tog upp mobilen och kollade på klockan, den var redan 8. Typiskt mig att komma för sent första dagen i skolan tänkte jag. När jag klev av bussen sprang jag in i skolan och direkt till kemi lektionen. Kemi var det värsta jag visste, men vad ska man göra. Jag drog upp dörren och när jag klev in i klassrummet kollade alla på mig. Guud va pinsamt tänkte jag, alla glor på mig. Jag kännde direkt att alla kommer säkert kalla mig ”den där nya tjejen som kom försent första dagen”. Jag bestämde mig för att ignorera alla blickar och gick fram till läraren som satt längs fram i klassrummet under den svarta tavlan.

 

- Hej! Jag är ny här och ska gå i den här klassen, sa jag ganska nervöst.

- Hej! Det är du som är Victoria va? Jag är miss Norberry, Sa den lite äldre damen bakom sitt skrivbord.

- Aa det är jag.

- Bra att du kom jag har väntat på dig, kom så ska jag presentera dig för klassen.

 

Åhh neeej! Tänkte jag. Jag var redan så nervös och nu så var jag tvungen att stå framför hela klassen och presenters mig själv. Jag har alltid haft scenskräck sen jag var en liten flicka.

 

- Kan jag få alla uppmärksamhet!, sa miss Norberry.

 

Alla tittade nu på mig och jag bara stod där och tittade ut på alla i klassrummet.

 

- Vi har fått en ny elev som ska gå i eran klass. Har du lust och berätta lite om dig själv sa hon medan hon tittade ner på mig.

- Okej, Ehh Hej! Jag heter Victoria, jag är 16 år och precis flyttat hit ifrån Sverige, sa jag ganska tyst.

- Wow! Så du har aldrig gått i en engelsk skola förut, sa en kille som satt längst bak i klassrummet. Jag skakade bara på huvudet.

- Du kan sätta dig bredvid Annie.

 

Jag gick fram och satte mig bredvid tjejen som miss Norberry hade pekat på. Hon hade fint långt brunt hår som var i en fläta. Hon såg ut att vara trevlig. Hon hade ett sånt där enkelt och vackert ansikte som alla vill ha. Jag kollade på hennes kläder och sedan på mina och ångrade direkt det som jag hade slängt på mig imorse. Men det var ingen ide att glubbla över det nu, jag har inte direkt med mig andra kläder till skolan.

 

- Hej! Det är jag som är Annie, sa hon och sträckte ut sin hand mot mig. Jag tog tag i det och skakade den lite lätt.

- Hej! Viktoria, sa jag snabbt.

 

Resten av skoldagen rörde sig sakta framåt. På lunchen satt jag först ensam men sen så kom Annie och frågade om hon kunde sitta vid mitt bord. Jag sa ja direkt. Vi satt och snackade om nästan från himmel och jord. Men efter ett tag så ringde skolklockan och det var dags att gå till nästa lektion. Efter att jag hade haft engelska och matte så var äntligen skoldagen över och jag bestämde mig för att gå hem.

 

Jag tog mig inte så lång tid att gå, högst 30 minuter kanske.

 

- Jag är hemma nu! Ropade jag när jag kom in i hallen.

- Hej gumman! Hur vad första dagen i skolan frågade pappa nyfiket.

- Inte så jätte bra, mamma väckte mig för sent så jag kom för sent men jag träffade i alla fall en tjej som verkade ganska trevlig.

- Ojdå! Det kanske inte var så bra, men va kul att du har träffat en ny vän.

- Jaja, jag går upp på mitt rum nu.

 

Jag gick upp på mitt rum, la väskan på golvet och slängde mig i sängen. Jag var jätte trött och somnade direkt.

 

- Victoria! Ropade pappa från undervåningen.

 

Jag vaknade och gick ner från trappan. Jag gick in i vardagsrummet där pappa satt på soffan framför Tv:n med telefonen i handen.

 

- Vad är det? Frågade jag.

- Kan inte du hämta Caloline, hon följde med en klasskompis hem men vi ska äta middag om en halvtimma frågade pappa.

- Okej då, jag har ändå inget att göra. Men vart bor dem någon stans?

- Dem bor på samma gata som oss men dem bor på nummer 65.

- Okej! Jag kommer snart tillbaka då.

 

Jag gick till dörren och vred på handtaget. När jag öppnade dörren så såg jag att det hade börjat regna. Jag gick runt i hallen och letade efter ett paraply. Men jag hittade inget så jag fick illa tvunget då utan. Jag gick så fort jag kunde. Tillslut så hittade jag rätt hus. Jag öppnade grinden in till deras framsida, gick fram till dörren och plingade på dörrklockan. Medan jag stod och väntade på att någon skulle öppna så torkade jag lite mascara som hade runnit ner på mina kinder. Plötsligt öppnades dörren och där stod han. Jag tappande andan och bara stod där och glodde på honom. Det var HARRY STYLES!!! Jag fick inte ut något ur min mun utan stod bara där med ögon lika stora som pingisbollar och glodde på honom som ett freak.

 

- Kan jag hjälpa dig med något? Frågade han vänligt.

- Ja...ja...jag är här för att hämta min lillasyster Caroline, sa jag med svag röst.

- Aha! Då måste du vara Victoria, Carolines storasyster?

- Ehh...Aa det är jag det, sa jag med säkert stans största smile på läpparna.

- Du kan komma in och vänta så du slipper stå här ute i regnet medan jag hämtar henne.

- Okej, svarade jag lite osäkert.

 

Harry gick undan från tröskeln så att jag kunde gå in i hallen. Jag kan inte fatta det att jag är hemma hos Harry Styles. Guud jag ser säkert helt hemsk ut, min mascara rinner blött hår och blöta kläder. Harry gick upp för trappan i deras hus för att hämta Caroline och jag stod ensam kvar och väntade. Jag vart så glad att jag gjorde ett lite glädje skutt och precis då kom Harry, Caroline och en till liten tjej, som jag antar var Harrys lillasyster ner för trappan. När alls väl var i hallen tittade alla konstigt på mig. Jag visste inte vad jag skulle säga och kom snabbt på en liten lögn.

 

- Ehh...jag rös bara till, det var väldigt kallt ute, sa jag med en oro i halsen och hoppades att dem skulle tro mig. Jag ville ju inte att Harry skulle tro att jag var ett galet fan eller nått sånt.

- Om du vill så kan du få låta ett paraply av mig på vägen hem, sa Harry.

- Det skulle vara jätte snällt av dig om vi fick det, svarade jag.

- Här, sa han medan han tog ner ett paraply från hyllan i hallen och gav det till mig.

- Tack så jätte mycket, sa jag och log.

 

Han log tillbaka mot mig och det var nog det finaste leendet jag någonsin sett. Caroline satte på sig sin röda nya jacka och vände sig för att gå ut mot dörren.

 

- Hejdå! Sa jag och Caroline när vi var på väg att gå ut från dörren.

- Hejdå! Sa Harry och hans lillasyster i kör.

- Vi ses snart sa han sedan till mig och log.

 

Jag kollade på honom med en frågande blick och orden ”ses snart” fastnade i mitt huvud.

 

- Ja, jag vill gärna ha tillbaka mitt paraply snart, sa han och skrattade,

 

Åhh, att jag aldrig fattade någonting. Jag fnittrade till lite och sedan så vände vi på oss och började gå hemåt under det stora paraplyet. När vi hade gått en liten bit så att man inte kunde se deras hus längre så började jag skrika till och kramade Caroline så hårt att hon nästan gick av på mitten.

 

- Vad håller du på med Victoria?, frågade hon mig och såg ut som ett frågetecken.



Äntligen börjar det hända något i novellen, vad tror ni kommer hända, tror ni att dem kommer ”ses snart”? Kommentera gärna vad ni tror! :)

Och förlåt för dålig uppdatering kommer lägga upp ett nytt kapitel så fort som möjligt.

Av: Rebecca & Sanna :)


Förlåt!

Publicerat: 2011-11-16 | 21:14:59 i Allmänt
Vi är så ledsna att inte kapitel 3 har kommit upp än, men vi har sjukt många prov nu såhär efter höstlovet. Men vi lovar att kapitlet kommer senast upp på fredag :) Under tiden kan ni kolla på den här smexiga bilden från deras uppträdande i x-faktor i år! ;)

11/11-11 11.11

Publicerat: 2011-11-11 | 11:11:00 i Allmänt
Nu är det den 11/11-11 klockan 11.11 så önska er något riktigt bra ;)

Kapitel 2 - Dreams Come True

Publicerat: 2011-11-10 | 19:52:16 i Allmänt

- Mamma jag måste gå på toa! Sa jag

- Okej men skynda dig tillbaka, vi ska gå ombord om fem minuter. Sa hon lite halvt irriterad.

När jag satt på toan hörde jag i högtalarna att vi skulle gå ombord. Så jag skyndade mig men när jag kom till gaten så var ingen där.



Jag stod där i chocktillstånd med öppen mun. De kan väl inte ha åkt och lämnat mig? Jag känner hur tårarna börjar rinna. Plötsligt knackar någon mig på axeln. Jag vänder mig om och där står mamma.



- Åh vad glad jag är att det är du mamma!

- Ja, hörde du inte att de sa i högtalarna att vi skulle byta gate, för flygplanet från Heathrow var försenat så vi skulle ta ett annat?

- Nej, jag måste ha tvättat händerna då, så jag inte hörde.

- Okej, men nu måste vi skynda oss.



Vi gick ombord och en och en halv timme senare är vi framme i England. Jag har varit i England en gång förr, men det var snart tre år sen. För min lilla syrra Caroline är det däremot första gången. Vi fick stå och vänta i typ tjugo minuter innan våra väskor kom på rullbandet. Sen gick vi för att hitta en taxi, vilket inte var så svårt för det stod minst trettio taxibilar på en lång rad när vi kom ut. När vi satt i taxin satte jag på mig mina snövita hörlurar och lyssnade på ”What makes you beautiful” med One Direction. De är verkligen grymma. Efter ett tag såg jag att Caroline satt och garvade åt mig, då hade jag tydligen sjungit med i refrängen ganska högt.



Jag sitter och kollar ut genom fönstret när taxin plötsligt stannar. Vi stannar framför ett stort hus, alltså inte enormt men större än det vi bodde i, huset var vitt med stora fönster och ganska stor tomt. Jag har sett några bilder av huset tidigare, men det såg inte likadant ut då. Området verkar i alla fall vara fint tänkte jag innan vi gick in i huset.



När jag går in genom dörren känner jag doften av något jag känner igen, men kan inte riktigt komma på vart jag har känt doften förr.

- Mamma? Ropade jag medan jag bara stod där i hallen och beundrade husets underbara insida.

- Ja, vad är det gumman? Frågade hon med en orolig röst och kom snabbt in i hallen igen.

- Jag undrade bara vilket rum som var mitt?

- Jag och din pappa hade tänkt att du skulle få det som är upp för trappan och det första till höger, det samma för dig Caroline fast till vänster.

- Okej tack mamma, sa vi båda i kör.

Jag och Caroline sprang upp för trappan och in i våra rum. Jag hade aldrig sett ett så fint rum i hela mitt liv. Det var så mycket större, finare och bättre än det i vårt förra hus. Väggarna var redan målade, dem var beige färgade och så hade jag trägolv med en stor röd matta på. Mitt rum var redan inrett med mina gamla möbler som jag hade förut. Fast jag hade också fått några nya saker i mitt rum, en platt tv som hängde på väggen, nya gardiner som matchade mattan och ett jätte fint mörkt skrivbord som jag aldrig fick plats med i mitt gamla rum. Det kanske inte kommer bli så dåligt att bo här i alla fall tänkte jag medan jag stod mitt i rummet och kollade runt. Till slut släppte jag min väska och slängde mig i min säng, det var fortfarande lika mjuk och bekväm som den var förut även fast att det hade färdats flera mil.

- Caroline och Victoria kom ner är ni snälla, ropade pappa från undervåningen.

- Kommer skrek vi båda i kör.



När vi kom ner för trappan gick vi till köket där mamma och pappa stod. Det var ett jätte fint kök. Det fanns ett stort matbord med plats för säker 10 personer, en köks ö och en stor kyl och frys.


- Jag hade tänkt att stanna kvar för att bära in dem sista kartongerna från lastbilen som kom med våra saker. Men ni får ta och följa med och handla med mamma för att vi har inget middag till ikväll, sa pappa.

Jag och Caroline gjorde som pappa sa och följde med för att handla mat i affären med mamma. Vi var säkert borta i flera timmar för att vi kunde inte hitta till affären först och sen när vi väl kom dit så var det jätte mycket folk där och köerna var otroligt långa. Men till slut kom vi hem och då åt vi middag direkt. Sedan så gick jag upp till mitt rum för att packa upp mina sista saker från flyttkartongerna. När jag var klar tog jag upp min mobil för att kolla på klockan, den var redan 20 minuter i 10. Jag var ganska trött efter flytten så jag gick in i bad rummet för att duscha och borsta tänderna. Jag gick sedan till min garderob och bytte om till min rosa pyjamas med små röda hjärtan på. Precis innan jag la mig ner i sängen för att sova så skickade jag ett sms till Tina: ” Jag saknar dig såå, jag vet inte hur jag ska klara av min första skoldag imorgon utan dig :(”. Sedan så gick jag och la mig för att sova.

     

Nästa morgon vaknade jag av att mamma ropade på mig nerifrån att jag var tvungen att gå upp och göra mig i ordning för skolan. Hon lovade nämligen att väcka mig i klockan sju så att jag hade en timme på mig att göra mig i ordning och ta mig till skolan. Jag tog upp min mobil från nattduksbordet och kollade på klockan. Den var redan 10minuter i 8.

- Neej! Jag kommer att komma för sent första dagen, skrek jag för mig själv och fick panik.



________________________________________________________________________________


Vad tror ni kommer att hända? Kommer hon att komma i tid för första skoldagen i alla fall? Kommentera vad ni tror.

Av: Sanna och Rebecca :)


Kapitel 1 – Dreams Come True

Publicerat: 2011-11-08 | 16:25:01 i Allmänt

Jag stod och packade ner mina sista saker i flyttkartongen. Jag förstår inte hur jag kunde gå med på att flytta till London och lämna alla mina kompisar men framför allt min pojkvän Noel. När jag berättade det för han att jag skulle flytta tog han det till min förvåning ganska bra. Jag trodde verkligen han älskade mig lika mycket som jag älskade honom, men tydligen hade jag fel för nu är han på g med annan.

 

Jag la min mobil i fickan och gick ner för trappan. Sedan tog jag på mig mina nya lila converse och min utslitna jeansjacka. Det var väldigt kyligt ute trots att det är vår. Med tunga steg gick jag ner för gatan mot Tinas hus. Vi har varit bästa vänner sen på dagis så jag förstår inte hur jag ska klara mig utan hennes värmande ord när jag behöver dem som mest. Jag öppnade hennes halvtrasiga grind och gick fram och plingade på dörren. Efter några sekunder öppnade dörren hon och jag slängde mig i hennes famn. Ingen av oss kunde hålla in tårarna längre och vi stod där säkert i flera minuter tills hennes mamma kom och avbröt.

 

-  Hej Victoria! Vill du komma in och ta en fika? Jag har precis bakat scones som fortfarande är varma.

-  Ja tack gärna! Jag kommer verkligen sakna alla våra goda fikstunder tillsammans.

 

Jag torkade bort tårarna från min kind och gick in i deras lilla mysiga hus. Varje gång jag kom hem till Tina luktade det alltid likadant, nybakat. Vi satt och pratade, säkert i flera timmar om precis allt. Hur länge vi känt varandra, att vi måste ses under sommarlovet och massa annat. När det började mörkna sa jag att jag var tvungen att gå hem för att orka gå upp tidigt imorgon. Jag kramade Tina för sista gången på länge och sa att vi måste höras minst tre gånger i veckan.

 

När jag kom hem sprang mamma och pappa runt som galningar i huset för att hinna med det sista innan flytten imorgon. Jag var så trött så jag sa god natt och gick upp till mitt rum. Jag gick in på twitter och skrev: ”I can’t belive that I’m leaving tomorrow, I’m gonna miss you #tinadirection soo much!” Sedan gick jag in i badrummet och sminkade av mig och borstade tänderna. Efter det gick jag in till min garderob för att ta min pyjamas. Så tom som min garderob var nu har jag aldrig sett den tidigare, det var endast min pyjamas och mina kläder för imorgon som var där. Så fort jag la mig i sängen somnade jag.

 

Nästa morgon vaknade jag 06.30 av att min mamma kom in i rummet och drog upp persiennerna. Jag kände hur solstrålarna bländade mig så jag drog täcket över huvudet. Men mamma var den som inte gav sig i första taget så hon drog bort mitt täcke. Jag blev irriterad men gick upp ändå. Flyget skulle avgå från Arlanda klockan 09.00. Så jag slängde i mig två mackor och gjorde mig i ordning. Att sminka mig idag orkade jag inte men däremot satte jag upp håret i en hästsvans.

 

Pappa som är tidsoptimist var jätte stressad och tutade på minst åtta personer på väg till flygplatsen trots att det tar högst en kvart dit.

 

När vi kom fram checkade vi in våra väskor och sedan gick vi till gaten.

 

-  Mamma jag måste gå på toa! Sa jag.

-  Okej men skynda dig tillbaka vi ska gå ombord om fem minuter. Sa hon lite halvt irriterad.

 

När jag satt på toan hörde jag i högtalarna att vi skulle gå ombord. Så jag skyndade mig men när jag kom till gaten så var ingen där.

 

___________________________________________________________________________

Var kan dem vara? Har planet redan lyft utan henne? Kommentera vad ni tror så kommer nästa kapitel snabbare. Hoppas ni kommer gilla vår novell och adda gärna oss på facebook (Sanna Sjölander & Rebecca Wiklund)

 


Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2011-11-07 | 19:48:58 i Allmänt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!